2024. április 28. - Valéria

A belvárosiak előtt megnyitják a Szent István téri mélygarázst

A belvárosi lakosok kedden ingyen parkolhatnak a Szent István téri mélygarázsban - közölte Rogán Antal, az V. kerület polgármestere kora reggel az MTI-vel.
2007. október 23. kedd 09:12 - Hírextra

A garázst azok vehetik igénybe, akik belvárosi lakosok és érvényes parkolási engedéllyel rendelkeznek - mondta Rogán Antal, aki a hétfő esti eseményekkel indokolta döntését.

Az 1956-os forradalom 51. évfordulójának előestéjén utcára vonult tüntetők a főváros belső kerületeiben több autót felborítottak, közülük néhányat részben meggyújtottak. A demonstrálók sörös üvegekkel dobálták útközben az autókat, míg a Zichy Jenő utcában parkoló autókkal zárták el az utat.
Rogán Antal úgy látja, hogy a rendőrségi vezetőkkel folytatott hétfő éjszakai konzultáció után garantálható az ünnepi megemlékezések biztonsága és nyugalma.

A polgármester az MTI-nek adott nyilatkozatában arra kért mindenkit, hogy bátran vegyen részt a megemlékezéseken, de viselkedjen az ünnep méltóságához megfelelően. A rendőrségtől pedig azt várja, hogy biztosítsa az ünnepségekre látogatók érkezését és távozását

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását