2024. április 24. - György

Felborult egy tűzoltóautó

Felborult egy tűzoltóautó Sármellék közelében szerdán délelőtt, a balesetben hárman megsérültek - tájékoztatta a keszthelyi tűzoltó-parancsnokság ügyeletese az MTI-t. A tűzoltók a sármelléki repülőtérre indultak el Keszthelyről két autóval egy várható kén
2007. november 14. szerda 14:18 - Hírextra
 A hátul haladó jármű az alsópáhoki kanyarban felborult, s a bent ülő négy tűzoltó közül hárman megsérültek - közölte az ügyeletes.

Dobson Tibor, az Országis Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a távirati irodának elmondta, hogy három tűzoltó zúzódásos sérüléseket szenvedett, de már mindhármukat kiengedték a keszthelyi kórházból.

A tűzoltók kiérkezése alatt a sármelléki repülőtérről jelezték, hogy szerencsésen leszállt a segélyjelzést küldő kisrepülőgép, így nem volt szükség a beavatkozásra.

A távirati iroda úgy értesült: a sármelléki FlyBalaton repülőtérre egy osztrák kisgép akart leszállni, három emberrel a fedélzetén. A gyakorlórepülést végrehajtó pilóta kisebb műszaki hibát észlelt, ezért adott vészjelzést a repülőtéri irányítótoronynak.

A még a tűzoltók érkezése előtt szerencsésen landolt D-42-es típusú gép a műszaki átvizsgálás után folytathatja útját.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását