2024. április 20. - Tivadar

Rendőrségi csapatszállító autó és személygépkocsi ütközött

Rendőrségi csapatszállító autó és személygépkocsi ütközött Borsod megyében, Sajószentpéter és Kazincbarcika között vasárnap; a személyautó vezetője életét vesztette, de a feltételezések szerint nem a balesetben lelte halálát, hanem rosszul lett vezetés kö
2008. szeptember 28. vasárnap 17:50 - Hírextra
Az elsődleges adatok szerint a személyautó az ütközés előtt már "cikk-cakkban, azaz beszitálva" haladt, a rendőrségi csapaszállító jármű vezetője pedig, - hogy elkerülje az ütközést - próbálta korrigálni a szembehaladó hibáját, így az autó oldalával ütközött - mondta el Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A személykocsiban a vezető - egy 47 éves férfi - életét vesztette, a mellette ülő 14 éves kislány könnyebb sérülést szenvedett. Szintén könnyebben sérült meg a rendőrségi autó sofőrje, ő egyedül volt a járműben.

Vélhetően a személyautót vezető férfi rosszul lett a volán mögött, erre utal, hogy "cikk-cakkban" közlekedett. Ebből következtet a rendőrség arra, hogy nem az ütközés miatt veszette életét a férfi. A kislány jelenleg nincs kihallgatható állapotban.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az esetet. A helyszínelés idejére teljes az útzár a 26-os számú főútnak ezen a szakaszán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását