2024. április 26. - Ervin

Az ukránok kiejtenék a franciákat

Oleg Blohin, az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem lenne boldogtalan, ha csapata legyőzné a francia nemzeti együttest, és ezzel elütné az Európa-bajnoki szereplés lehetőségétől.
2007. november 14. szerda 18:34 - Hírextra

"Minden tőlünk telhetőt el fogunk követni, hogy megnyerjük utolsó két selejtezős mérkőzésünket, a szombatit Litvániában és a jövő szerdai hazait a franciák ellen" - jelentette ki a tréner, aki meg is indokolta, miért nem szeretné, ha a franciák számításai jönnének be.

"Raymond Domenech kapitány annak idején minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy a mérkőzések sorrendje az ő csapatának kedvezzen a többi kárára. Elérte például, hogy tavasszal kelljen Feröer-szigetekre mennünk, amikor az itthon játszó futballistáink a hosszú téli szünet miatt nincsenek igazán jó formában" - mondta a tréner, majd felelevenítette egy kellemetlen emlékét a párizsi fellépésükkel kapcsolatban. "Amikor a Stade de France-ban léptünk pályára Nicolas Sarkozy köztársasági biztonsági szolgálata egyszerűen nem engedett be a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra."

"Itt az alkalom, hogy visszaadjuk, amit kaptunk. Igyekszünk megakadályozni, hogy a franciák álmai valóra váljanak" - tette hozzá a korábbi aranylabdás.

A szakvezető ugyanakkor jelezte, több alapemberére nem számíthat, ezzel pedig romlanak az esélyeik. Ráadásul elképzelhető, hogy csak egy szimpla győzelemnek örülhetnek majd, ha ugyanis előzőleg az olaszok nyernek Skóciában, a franciák már a kijevi mérkőzés eredményétől függetlenül ott lesznek az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-n. Az ukránok ugyanakkor biztosan nem szerepelnek a kontinensviadalon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását