2024. április 29. - Péter

Befejezték a nyomozást a hármas gyilkosság ügyében

A rendőrség befejezte a nyomozást a februári, alsószuhai hármas gyilkosság ügyét. Februárban egy 37 éves nőt, annak 18 és 9 éves gyerekeit ölték meg egy tanyán. A február 12-én történt mészárlás kapcsán még aznap elfogták a meggyilkolt asszony volt férjét
2007. november 13. kedd 15:34 - Hírextra

A férfi ellen a rendőrség most lezárta a nyomozást, vádemelési javaslatot tettek az ügyészségnek. A férfi baltával mészárolta le a családot, ráadásul kifosztotta őket és a volt feleségét vélhetően meg is erőszakolta.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsószuhán február 12-én egy családtag találta meg a 37 éves nő valamint 18 és 9 éves gyerekeinek holttestét. A rendőrség azonnal a volt férfjet, a gyerekek apját kezdte keresni és még aznap el is fogták. Később nyilvánosságra került, hogy a férfi valószínűleg féltékenységből - mert az asszony elvált tőle és alkalmi kapcsolatban élt - gyilkolta le a családot. Az apa brutálisan, egy baltával kaszabolta össze a gyerekeit álmukban és ugyanígy végzett a volt feleségével is. A harmadik gyerek, egy 22 éves lány akkor nem volt otthon, ezért ő életben maradt.

A hónapokig tartó nyomozás alatt kiderült, hogy a férfi ki is fosztotta a legyilkolt család otthonát, a gyilkosság előtt az egyik családtagot - valószínűleg a volt feleségét - meg is erőszakolta. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán a nemi erőszak tényét megerősítették, de arról nem adtak információt, hogy melyik áldozatot erőszakolta meg a gyilkos.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitánság tájékoztatása szerint a nyomozás iratait a napokban küldték át az ügyészségnek, vádemelési javaslattal. A 46 éves volt férj ellen a hivatalos megfogalmazás szerint több ember, részben 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, kifosztás és erőszakos közösülés megalapozott gyanúja miatt javasolják a vádemelést.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását