2024. május 13. - Szervác, Imola

Őrizetben a darabolós gyilkos

Őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint meggyilkolt egy férfit egy kiskunsági tanyán, majd feldarabolta és elégette a holttestet - értesült a HavariaPress.
2008. október 20. hétfő 09:53 - Hírextra
. A Bács-Kiskun megyei rendőrségen még a hétvégén indult nyomozás emberölés gyanújával, miután egy pusztamérgesi lakos arról tett bejelentést a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra, hogy már egy hete nem látta ismerősét és a vele együtt lakó nevelt fiát. Mint mondta, a Balotaszállás egyik tanyáján élő, német állampolgárságú férfiakat már egy hete nem látta, a telefonszámaikon nem tudja elérni őket, a mobiltelefonok ki sem csöngenek. A bejelentés kapcsán a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság szombaton közigazgatási eljárást indított az eltűntek hollétének megállapítására. Így derült ki, hogy a tanya postaládáját már egy hete nem ürítették, a tanya bezáratlanul állt és a közelben lakó szomszédok sem tudtak a háziak hollétéről. A tanyát átvizsgáló rendőrök ezután az udvaron tűzrakás nyomait találták, melyből csontmaradványok kerültek elő, s a helyszínre hívott háziorvos megállapította, hogy a talált maradványok emberi csontdarabok. A helyszínt ezt követően átvették a megyei bűnügyes nyomozók, akik megállapították, hogy a tanya tulajdonosa 12 éve él nevelt fiával, zárkózottan. Csak a bejelentő családjával tartottak fenn baráti kapcsolatot - akik múlt hét kedden látták utoljára, míg nevelt fiával a múlt hét szombaton este találkoztak. A helyszíni szemle során a tanya egyik helyiségében vérnyomokat és egy véres baltát találtak, az udvari tűzfészekben pedig az elsődleges orvos-szakértői vélemény igazolta, hogy felnőtt emberi csontok, illetve ruhafoszlányok voltak. Vasárnap. A rendőrség tájékoztatása szerint egy 20 éves jászszentlászlói fiatalembert meg is gyanúsítottak az emberöléssel, őt már őrizetbe vették; az ügyben ugyanakkor még tovább folyik a nyomozás.
Forrás: havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását