2024. április 27. - Zita

Várni kellett, hát ütött

Elfogta a rendőrség azt a 33 éves férfit, aki miután nem tetszett neki, hogy várakoznia kell egy budaörsi szakrendelésen, kétszer is megütött egy urológust, aki emiatt néhány percre elvesztette eszméletét - közölte a rendőrség pénteken.
2007. november 9. péntek 12:14 - Hírextra

A Pest Megyei Rendőr-főkapitány interneten közzétett közleménye szerint az eset még október elején történt, ezt követően külön nyomozócsoportot állított fel a budaörsi rendőrkapitányság az ügy felderítésére és a 33 éves gyanúsítottat végül csütörtök este fogták el.

Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt indítottak nyomozást.
A rendőrség közlemény szerint október 3-án 17 óra körül egy ismeretlen férfi ment be egy nő társaságában Budaörsön az Egészségházban működő urológiai szakrendelésre, és bántalmazta az ott rendelő orvost, aki ennek következtében súlyos sérülést szenvedett. A férfi azt szerette volna, ha őket soron kívül fogadja az orvos. A doktor azonban nem tett eleget a kérésnek, mondván, hogy mindenkinek sorszáma van, ők is jelentkezzenek be, vagy várják meg a rendelési idő végét. A férfinak ez nem tetszett, ezért kétszer megütötte az urológust, aki néhány percre elvesztette az eszméletét.
A Törökbálinton elfogott férfi kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekményt. A rendőrség őrizetbe vette, és indítványozta előzetes letartóztatását.

A rendőrség közlése szerint a férfi ellen nyolc eljárás van folyamatban, melyeket az elmúlt két évben követett el Budapesten és környékén.


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását