2024. április 24. - György

A MEDIAWAVE Törökországban

A MEDIAWAVE Alapítvány péntektől filmes, fotós műhelyt tart Törökországban. A műhely magyar, ukrán és török résztvevői a Karsban november 9-és 15-e között zajló filmes fesztivál - "European Films on Wheels" - ideje alatt alkotnak majd - tájékoztatta a Füg
2007. november 9. péntek 12:11 - Hírextra
A győri székhelyű MEDIAWAVE Alapítvány negyedik alkalommal rendezi meg nemzetközi filmes, fotós műhelyét, a Passport Control-t. Ezúttal tizenhárom magyar, két ukrán és egy török résztvevő vesz részt a munkában. A 2006-ban útjára indított Passport Control Nemzetközi Film és Fotó Műhely célja, hogy az Európa különböző régióiban élő fiatalok kapcsolatteremtését segítse, megismertesse őket egymás kultúrájával a mozgó- és állóképeken keresztül.

A MEDIAWAVE Alapítvány már a következő évi műhely-tervét is előkészítette. Az ötödik Passport Controlt 2008. április 24. és május 3. között rendezik meg. Erre a programra egyéni alkotók (rendező, operatőr, vágó) és 2-3 fős alkotócsoportok jelentkezését várják a szervezők. A részvétel és a nevezés feltételei november 15-től olvashatók a www.mediawave.hu oldalon.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását