2024. április 18. - Andrea, Ilma

Pelenka a repülőn

Mama- és gyermekülések, kérésre mózeskosár, bébiétel, pelenka és cumis üveg is jár ma már a kisbabával utazóknak az egyik légitársaság információja szerint. A nagyobbacskák számára ott a virtuális JetFriends klub, míg a földi váróteremben 160 négyzetméter
2007. november 6. kedd 11:56 - Hírextra

A légitársaságok új fontos versenyeszköze a mamák és kicsinyeik kényeztetése. A frankfurti repülőtéren igazi gyerekparadicsomot rendeztek be: az élénkpiros, narancsos és sárga színű teremben a várakozás perceiben a gyerekek Disney filmeket nézhetnek, amihez pattogatott kukorica is jár, a játéksarokban pedig készségfejlesztő szerkentyűk teszik próbára ügyességüket. De pingpongozhatnak is és persze szörfölhetnek a világhálón.

A JetFriends klubnak 3-16 éves korban lehetnek tagjai a gyerekek, a tagság ingyenes. A klub honlapján kifejezetten a fiatalokat kívánja elérni öt témakör legfrissebb híreivel a legnagyobb német légitársaság.

A gépek üléseinek egy részét átalakították úgynevezett mama- és gyermeküléssé. A tengerentúli járatokon mózeskosarat is biztosítanak a picivel útra kelőknek, ezeket az üléshez lehet rögzíteni.
A bébiétel, pelenka és cumisüveg ugyancsak ingyenes szolgáltatás lett számos járaton.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását