2024. április 25. - Márk

Kylie új lemeze mindjárt a boltokban

Kylie Minogue világhírű ausztrál énekesnő rákbetegség utáni visszatérését egy új kislemezzel és egy új albummal koronázza meg; az előbbi a jövő héten kerül boltokba, az utóbbi november végén.
2007. november 6. kedd 18:02 - Hírextra

Az énekesnő már egy 2008-as világkörüli turné lehetőségét is fontolgatja - különös tekintettel a jövőre esedékes 40. születésnapjára -, cáfolván azokat a pletykákat, amelyek szerint orvosai eltanácsolták a koncertezéstől.

Kylie Minogue új kislemeze 2 Hearts (Két szív) címmel jelent meg november 5-én, nagylemeze pedig november 26-án lát napvilágot, s a pofonegyszerű cím: X. A popdíva egy új honlapot is elindított, amely a közösségi kommunikációt és a rajongókkal való kapcsolatot hivatott erősíteni, címe: www.KylieKonnect.com.

Kylie Minogue szappanoperák színésznőjéből lett divatmodell és popsztár az 1980-as évek végén. Eddig összesen mintegy 40 millió albuma fogyott el világszerte. Elismertségét tovább növelte bátor harca az emlőrákkal. Melbourne-ben operálták, majd Párizsban járt kemoterápiára, aztán mind a haját, mind a szemöldökét vissza kellett növesztenie, mielőtt egy évvel ezelőtt Sydneyben a nagy kihagyás után első ízben koncertezhetett.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását