2024. május 4. - Mónika, Flórián

100 éves a Kabaré

Két hetes fesztivál kezdődik hétfőn a fővárosban a 100 éves kabaré tiszteletére. A programban a Dumaszínház és a L'art pour L'art társulat művészei is fellépnek, a közönség bepillanthat a kabaréműhely kulisszái mögé, és beszélgetéseket hallhat a magyar hu
2007. november 4. vasárnap 07:07 - Hírextra
A száz éves kabaré tiszteletére november 5-e és 15-e között Repeta Humorkéthét címmel indít rendezvénysorozatot a budapesti Dumaszínház. A program hétfőn a L'art pour L'art társulat műsorával kezdődik, amelynek Best uff L'art pour L'art a címe. A közönség az elmúlt 18 év legjobb jeleneteit, dalait hallhatja újra a művészektől - mondta a Független Hírügynökségnek Litkai Gergely főszervező.

November 7-én, szerdán Élő Rádiókabaré címmel a kabaréműhely alkotásaiba tekinthetnek be a nézők Kovács András Péter, Vida Péter, Hadházi László, Lengyel Tamás és Jeges Krisztián közreműködésével.

November 9-én, pénteken a Hacsak és Sejó című előadást láthatják, amely a klasszikus jelenetek modernizált, egy előadásba sűrített változata a Györei Zsolt-Schlachtovszky Csaba szerzőpáros tollából, Szegő Adrienn előadásában.

A Repeta Humorkéthét programjában két beszélgetés szerepel. November 12-én a humor elmúlt 100 évéről beszélget Csontó Sándor, Farkasházy Tivadar és Györei Zsolt. A humor jelenlegi helyzetéről pedig november 14-én lesz szó Divinyi Réka, Kőhalmi Zoltán, Réz András, Sinkó Péter és Trunkó Bence részvételével. Ezen kívül a Lifegame improvizációs színház és a Dumaszínház is várja a nevetni vágyókat.

A Repeta Humorkéthét programjairól részletesen a www.repetasarok.hu és a www.dumaszinhaz.hu internetes oldalakon lehet részletesen olvasni.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását