2024. május 6. - Ivett, Frida

Sziget Szombat – videóval

Az olimpián döntögetett csúcsok mellett szurkolhatunk a Sziget fesztiválnak a következő nézőrekord felállításához, esetleg részesei lehetünk az esetleges sikernek. Koncertek, amikért érdemes kimenni szombaton a Szigetre.
2008. augusztus 16. szombat 15:18 - paulson
Ezekben a percekben már játszik a Pannonia Allstarts Ska Orchestra a Nagyszínpadon, és a továbbiakban is érdemes időzni a Sziget ezen területén a délután folyamán két hölgynek köszönhetően. Mademoiselle K, majd a Molokoban híressé vált Róisín Murphy szórakoztatja a nagyérdeműt. Ezután lép színre Serj Tankian, a System of a Down frontembere. Az estét az R.E.M. zárja.

A mai napon a magyar alternatív színtér seregszemléjéből is érdemes elcsípni pár darabot: ha mindenképpen választanunk kell akkor a 8-kor kezdő 30Y-t (MR2) ajánlanák, illetve az Arany Ászok Színpadon 11-től játszó Heaven Street Sevent és az őket követő Belmondot.

Szavunkat nem feledvén mindjárt vissza is térnénk a nagyszínpad szombati utolsó fellépőjéhez, azonban még a funk zene rajongóinak a figyelmét felhívnám a 11 órakor kezdődő Maceo Parker koncertre (Klubrádió Jazz Színpad). Gondolatban fájó szívvel intek előre is búcsút Goran Bregovicnak, akinek most sem jutok el a koncertjére, hiszen az R.E.M., az mégiscsak R.E.M. Amikor „rossz napjuk” van akkor is, meg ha „boldog emberekről” énekelnek akkor is. Csak „imitálva az életet”, „frekvencia után érdeklődve”, vagy „emberként a Holdon”, és még sorolhatnám hányféleképpen. Inkább hallgassuk, most videóról, este már élőben. (A táncfigurákat közvetlen környezetünk felderítésének érdekében illendő megtanulni.)



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását