2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Fergeteges siker a Titanic

A Titanic kiállítás november 26–a helyett február 5-ig várja a látogatókat a Millenáris Fogadóban. A Titanic kiállítás, amely a világ egyik legnépszerűbb kiállítása, 1991 óta a világ 18 országában 16 millió látogatót vonzott.
2007. november 3. szombat 07:22 - Hírextra
A sikertörténet Magyarországon is folytatódott, a kiállítás felülmúlta a szervezők előzetes várakozásait és egyeztetve az amerikai partnerekkel közösen döntöttek a meghosszabbítás mellett. Az óriás sikert bizonyítja, hogy a napokban értékesítették a kétszázezredik belépőjegyet. Ilyen érdeklődés mellett a Titanic kiállítás lehet Magyarország eddigi leglátogatottabb kiállítása. A szervezők (ShowTime Budapest és az RTL Klub) különösen büszkék az eddig elért eredményre és arra, hogy közép-Európában először – Bécset is megelőzve – Budapesten látható a kiállítás. Arra még nem volt példa Magyarországon, hogy magáncégek ilyen volumenű kiállítást szervezzenek állami támogatás nélkül.

A Millenáris Fogadóban közel 1000 nm-en berendezett látványos és szívbemarkoló tárlat iránt az érdeklődés a szeptember 1-i nyitás óta töretlen. Napközben főleg iskolás-csoportok látogatják a tárlatot, amely egy "kihelyezett" történelem óra megtartására is alkalmas, ugyanis hűen mutatja be a kor hangulatát. A kiállítás nemcsak tartalmában, hanem kivitelezésében is páratlan. Magyarországon először láthatunk példát a modern, amerikai kiállításrendező módszerekre. A kiállítás tervezői mindent részletesen kidolgoztak, a hangulatteremtés minden eszközét segítségül hívták, hogy még emberközelibbé tegyék a hajózás történetének eddigi legnagyobb katasztrófáját.

A kiállítás február 5-ig délelőtt tíz órától este nyolcig várja a látogatókat a Millenáris Fogadóban. Két olnline jegyértékesítési rendszer összekapcsolásával (www.tex.hu, www.jegymester.hu) az interneten, az ország 300 pontján, valamint a helyszínen is lehet elővételben konkrét idősávokra belépőjegyet váltani. A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők javasolják, hogy az érdeklődők elővételben vásárolják meg belépőjegyüket. Minden aktuális hírt és információt a kiállítás hivatalos honlapján találnak meg az érdeklődők. www.titanic.origo.hu
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását