2024. április 29. - Péter

Atom Anti boldog

Boldogan nyilatkozott a válogatottba való visszatéréséről Kovács Antal, aki a cselgáncs Szaszaki Kicsiszaburo Kupa két fordulója között még egy bemutatót is vállalt.Az olimpiai és világbajnok paksi sztár Burányi Flórával, az athéni paralimpián bronzérmes
2007. november 3. szombat 07:17 - Hírextra

Az este egyik legszebb pillanata volt, ahogy a 100 kg-os óriás megadóan lekopogta három fejjel kisebb ellenfele egy-egy "kőkemény" leszorítását.

"Nagyszerű érzés ismét együtt lenni a srácokkal, még akkor is ezt mondanám, ha kikaptam volna. Akinori ellen alighanem a kondíció és a földtechnikai rutinom segített, szerencsére sikerült befognom a karját, és onnan már nem volt visszaút" - mondta az MTI-nek "Atom Anti".

A térdsérülése és emlékezetes ceglédi megkéselése után lábadozó, kétszeres vb-bronzérmes Ungvári Miklós (66 kg) ugyancsak szokásos derűjével beszélt:

"Még nem vagyok százszázalékos állapotban, de év végén már elutazom a Japánban sorra kerülő edzőtáborba. Folyamatosan járok kezelésre a Sportkórházba, ahol próbálják eltüntetni a combomon lévő heget, a térdem pedig már egy kis pihenéstől is meggyógyult."

A riói vb-bronzával már szintén olimpiai kvótás Mészáros Anett (70) a jövőről beszélt:
"Idén még az U23-as Eb és a japán túra vár rám, jövőre pedig két-három Világkupa-versenyen és az Eb-n indulok el. Nagyon várom az olimpiát!"

A 2007-es év legjobbja, a vb-harmadik és kontinenselső Hadfi Dániel (100) is a készülést ecsetelte:
"A héten kezdtük meg az alapozást, sokat súlyzózom és futok, ma is jártam a Margitszigeten. Teljesen le vagyok merevedve, ezért jobb, hogy nem vállaltam a mai részvételt."


Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását