2024. május 3. - Tímea, Irma

Ismét Elvis a legjobb

Mindössze egy évig tartott Kurt Cobainnek, a Nirvana egykori énekesének királysága a legjobb posztumusz pénzkeresők között: az éppen 30 esztendeje elhunyt Elvis Presley visszafoglalta trónját.
2007. október 30. kedd 11:14 - Hírextra

Az amerikai Forbes magazin éves listája szerint a "Király" - nyilván részben az óriási média- és üzleti felhajtással kísért évforduló révén is - az elmúlt 12 hónapban 49 millió dollárral gyarapította örököseit, hétmillióval többel, mint tavaly. A második helyet egy másik rocklegenda, John Lennon szerezte meg, hihetetlen "hajrával": egy év alatt 44 milliót "jövedelmezett", csaknem a dupláját, mint egy évvel korábban. Charles M. Schultz, Snoopy kutya alkotója ugyanúgy 3. lett, és bevétele is megegyezik a előző évivel: 35 millió dollár. A negyedik ismét egy Beatle, George Harrison, 22 millióval.

Némi meglepetés, egyben kakukktojás is Albert Einstein, akinek imázsa 18 millió dollárt ért halála után 52 évvel.

Az egymillió felettiek 13-as listáján a továbbiakban csak művészek következnek, többségükben olyanok, akik a maguk korának ikonjai voltak: Andy Warhol, a pop-art atyja (15 millió), Theodor Geisel színházi szerző (13), Tupac Shakur rapper (9), Marilyn Monroe (7), Steve McQueen (6), James Brown (5), Bob Marley (4) és James Dean (3,5).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását