2024. május 11. - Ferenc

Hamarosan a boltokban Sarkozy fiának új rapalbuma

Pierre Sarkozynek, a francia államfő legidősebb fiának produceri közreműködésével kerül a boltokba novemberben Doc Gyneco legújabb rapalbuma Peace Maker címmel.
2008. október 27. hétfő 16:13 - Hírextra
Erről az egyik legnépszerűbb francia rapper a Le Parisien című fővárosi napilapban hétfőn megjelent interjúban beszélt.

A 34 éves Doc Gyneco (született Bruno Beausir) szerint egyáltalán nem tekinthető provokációnak az, hogy a köztársasági elnök fiával dolgozik együtt. "Eleinte tartottam attól, hogy majd azt gondolják, hogy elköteleztem magam az apja mellett. De a zenéjét meghallgatva, magam is meglepődtem és a rapkedvelők egyet fognak velem érteni ... Ez a srác legalább annyira ismeri az amerikai zenét Marvin Gaye-től James Brownig, mint én. Kiváló a funk és a soul területén is" - vallja a rapper.

Nicolas Sarkozy államfőnek Marie-Dominique Culiolival kötött első házasságából két felnőtt fia van. A 22 éves Pierre a közvélemény számára kevésbé ismert, mint az apjuk nyomdokain politikai pályára lépett öccse, Jean.

A zenészvilágban Mosey művésznevet használó Pierre már korábban is komponált hip-hop számokat, de sokáig szakmai körökben is titokban tartotta, hogy ki is valójában, mert attól tartott, hogy Sarkozy fiával nem akarnak majd a rapperek szóba állni. Nicolas Sarkozy ugyanis még belügyminiszterként többször intézett támadást a párizsi rapperek ellen, amiért azok keményen odamondogattak a rendőrségnek.

Doc Gyneco viszont a tavalyi elnökválasztási kampány alatt már Nicolas Sarkozyt támogatta, ami miatt a rapperek közül őt is többen támadták.

"Mindig is saját céget szerettem volna, akkor is, amikor még a lépcsőházunkban lógtam egész nap. Mindig is tudtam, hogy ki akarok onnan törni. Amikor sikerem lett a zenémmel, többen azt magyarázták, hogy elavult jobboldali értékeket képviselek. Hát akkor oké, jobboldali pasi vagyok és vállalom is. Eleinte ez mindenkit szórakoztatott, de amikor tényleg elköteleztem magam, már kevésbé találták viccesnek" - hangsúlyozza az énekes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását