2024. május 3. - Tímea, Irma

Sikkasztott Friderikusz Sándor apja!

Kis túlzással erre várt az egész ország: Friderikusz Sándor végre kiteregeti a szennyesét! A showman a napokban adja ki „Eddig” című könyvét, amiből többek között az is kiderült, hogy azonos nevű édesapja nem mindig járt az egyenes úton, amiér
2008. december 5. péntek 10:41 - Hírextra
Kis túlzással erre várt az egész ország: Friderikusz Sándor végre kiteregeti a szennyesét! A showman a napokban adja ki „Eddig” című könyvét, amiből többek között az is kiderült, hogy azonos nevű édesapja nem mindig járt az egyenes úton.

Szégyellte az apját

Friderikusz Sándor kipakolt új könyvében, és megdöbbentő részletességgel vallott édesapjához fűződő viszonyáról és arról is, hogy milyen nehezen viselte azt, amikor édesapját sikkasztással vádolták. A papa végül börtönbe került, Friderikusz pedig végül annyira megharagudott rá, hogy később még a temetésére sem ment el.

Íme egy részlet a friss könyvből: „...vasárnap volt, amikor megírta a helyi újság, a Kelet-Magyarország, hogy apám sikkasztott. A megyei napilapról van szó, amely száz-százötvenezer példányban jelent meg, mindenki olvasta, aki a megyében számított. A második oldalon hozták a hírt, nagybetűs címmel. Nekem meg ugyanaz volt a nevem, mint az övé, és természetesen ezen a néven rádióztam is. Gondold el, micsoda szégyen volt ez egy kamasz fiú számára ott, a vidéki kisvárosban…”

Friderikuszról eddig is köztudott volt, hogy nem ápolt éppen felhőtlen a kapcsolata apjával régebben, de mostani vallomása megdöbbentette a magyar közéletet. A népszerű médiaszemélyiség egyébként amúgy is reflektorfényben van manapság, a Megasztárban vállalt zsűri szerepet és visszatért a bulvárlapok címoldalára is. Ezzel a könyvvel azonban várhatóan egy darabig nem is fog lekerülni onnan.

Sikkasztó apa, meggyötört Friderikusz

Hiszen Friderikusz a magyar médiában szokatlanul nyers, brutális őszinteséggel megírt kiadványt dobott piacra. Édesapjáról például még több részletet elárult: „rendszeresen én vittem be az előzetesbe a tiszta ruhát, az élelmet, mindazt, amit kért, miközben átéltem a megalázottságot, hogy ugyan nincs már közünk ehhez az emberhez, apámhoz, de vérségi alapon mégis kénytelen vagyok neki segíteni.”

Emellett pedig arról is ír, hogy édesanyja pont anyák napján halt meg, illetve magányosságáról is őszintén beszél a könyvben. A könyv megírásában egyébként Mihancsik Zsófia segített a tévés személyiségnek. Ráadásul kiderült, hogy nem volt olyan egyszerű rávenni Friderikuszt a vallomásokra.

- Magamtól talán nem tettem volna, de Mihancsik Zsófia kérlelhetetlen, és kérdései nyomán azt is kénytelen voltam végiggondolni, amit korábban magamnak sem vallottam be – mondta a showman a Blikknek.

A könyv címéből kiindulva – Eddig – várható a folytatás is, bár ezzel valószínűleg megvárja a szerző, hogy az ezzel a könyvvel megbolygatott hullámok lecsituljanak. Most azonban leginkább a pihenésre összpontosít, mint mondja „úgy él, mint egy normális ember”.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását