2024. április 18. - Andrea, Ilma

Hallgatótoborzó vásár

Nemzetközi Felsőoktatási Kiállítást rendez a Budapesti Corvinus Egyetem november 9-10 között. A hagyományteremtő szándékkal rendezett programokon 15 külföldi és 14 hazai egyetem mutatja be alap- és mesterképzéseit.
2007. október 29. hétfő 15:08 - Hírextra
A cél az, hogy a diákok és a szülők könnyebben eligazodjanak a felsőoktatás világában; a "nemzetközi hallgatótoborzó vásáron" egy időben, egy helyen érdeklődhetnek a leendő diákok a felvételi esélyekről és lehetőségekről, a szakokról és a képzési rendszerről - írják a szervezők.

Dánia, Hollandia, Nagy-Britannia, Finnország, Franciaország, Románia, Törökország felsőoktatási intézményei mellett a hazai felsőoktatási intézmények közül egyebek mellett a Budapesti Gazdasági Főiskola, a CEU Business School, a Debreceni Egyetem, a Gábor Dénes Főiskola, a Károly Róbert Főiskola, a Szegedi Tudományegyetem, és a Pannon Egyetem is bemutatja képzési kínálatát.

Bővebb információt a www.uni-corvinus.hu internetes oldalon találnak az érdeklődők.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását