2024. június 23. - Zoltán

Pályázat az esélyegyenlőségért

Az Európai Unió és a világ legnagyobb ifjúsági csatornája, az MTV elindította közös pályázatát a sokszínűség és az esélyegyenlőség képi ábrázolására.
2007. október 29. hétfő 15:12 - Hírextra

A nevezési határidő december 8., a győztest december 17-én hirdetik ki. A fődíj 4000 eurós (1 millió forint), kétszemélyes utazás egy szabadon választott európai városba.

A pályázónak munkájával az esélyegyenlőség előnyeire, és a megkülönböztetés elleni harc fontosságára kell felhívnia a figyelmet. Az MTV-n már futó, a pályázatot hirdető, 30 másodperces szpot arra buzdítja a nézőket, hogy olyan, maximum 10 perces művekkel nevezzenek, amelyek képet, videót és kollázst tartalmaznak, és témájuk az emberi egyenlőség.

A pályázat A sokszínűségért, a diszkrimináció ellen elnevezésű figyelemfelkeltő kampány része - tájékoztatta a távirati irodát a magyarországi szervező, a Prime Time Communications képviseletében Csupics Mirkó.

Vladimír Spidla, az EU esélyegyenlőségi biztosa azt mondta, hogy a diszkrimináció leküzdése, és a mindenkit megillető egyenlő bánásmód az Európai Unió alapvető céljai közé tartozik.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását