2024. május 3. - Tímea, Irma

MDF: Takács Albert indítson vizsgálatot!

Az igazságügyi és rendészeti minisztertől, mint az Antikorrupciós Testület elnökétől várja az MDF, hogy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezze a fővárosi parkoló-botrány ügyében.
2007. október 26. péntek 10:23 - Hírextra

Az igazságügyi és rendészeti minisztertől, mint az Antikorrupciós Testület elnökétől várja az MDF, hogy parlamenti vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezze a fővárosi parkoló-botrány ügyében. Tekintettel arra, hogy a Parlament egyelőre képtelennek bizonyult a botrány érdemi kezelésére, most a pártok felett álló Testületen a sor, hogy alapos, szakszerű és elfogulatlan vizsgálattal mindenki számára megnyugtató módon tisztázza az ügyet - olvasható Dávid Ibolya, az MDF elnökének pénteki közleményében.

A parlamenti vizsgálóbizottság felállításához szükséges aláírásokat már a tavaszi ülésszak végén leadta az MDF, az MSZP és a Fidesz azonban a legnagyobb egyetértésben odázta el hosszú időre az érdemi vizsgálatok megindulását - közölte Dávid Ibolya. A kisebbik ellenzéki párt "mérhetetlenül cinikus viselkedésnek" tartja ezt a hozzáállást. Amíg az MSZP és a Fidesz szinte versenyt futott, melyikük tud szebb, jobb és merészebb közéletet rendbe tevő csomagot hirdetni, a feltehetően kínossá váló, több százmillió forintok kétes sorsáról szóló kérdések megválaszolatlanul maradtak - fogalmazott az MDF elnöke közleményében.

A Figyelő című hetilap több mint fél éve arról számolt be, hogy az MSZP és a Fidesz fővárosi önkormányzati politikusai összesen hét kerületben monopolizálták a parkolóhelyek üzemeltetését a Centrum Parkoló Kft számára.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását