2024. április 20. - Tivadar

Új főrendőr-helyettesek

Nyugdíjba vonul, ezért távozik posztjáról Szabolcs-Szatmár-Bereg megye rendőrségének két főkapitány-helyettese, egyben december 31-ével kinevezték utódaikat - hangzott el a kedden parancsnoki állománygyűlésen Nyíregyházán.
2008. december 30. kedd 14:35 - Hírextra
A rendészeti igazgatói posztot betöltő Tamás György Lajos ezredes és a bűnügyi igazgató Kovács Sándor ezredes a szolgálat felső korhatárát elérve, közös megegyezéssel, parancsnoki jutalommal és dicsérettel vonul nyugdíjba. Mindketten 1951-ben születtek, majd négy évtizede vannak a rendőrség állományában.

A két új szabolcsi rendőri vezető közül Molnár László ezredes mint rendészeti igazgató, Tarcsa Csaba alezredes mint bűnügyi igazgató tölti be a megyei rendőr főkapitány-helyettesi beosztást.A megyei vezérkar előtt Szepesi István dandártábornok megyei főkapitány a távozók életútját méltatta, akik sokat tettek egy új típusú vezetői állomány kialakításáért.

Az állománygyűlésen méltatta a távozó vezetők érdemeit Samu István vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója. Kiemelte, hogy jól oldották meg a rendőrség és a határőrség integrációját. (A megyei főkapitány, Szepesi István a nyírbátori határőr igazgatóság vezetője volt az egy évvel ezelőtti összevonásig.)

Mind a régi, mind az új igazgatóknál külön hangsúlyozta a rendészeti főigazgató, hogy a megye szülöttei, akik munkájukkal jutottak előbbre.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását