2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ingyen gyógyít

Ingyen gyógyít egy mosonmagyaróvári állatorvos. A doktor olyan kutyákat, macskákat és más állatokat lát el térítésmentesen, amelyeknek gazdái nem tudják kifizetni a kezeléssel járó költségeket.
2007. október 26. péntek 21:01 - Hírextra

Ingyen gyógyít egy mosonmagyaróvári állatorvos. A doktor olyan kutyákat, macskákat és más állatokat lát el térítésmentesen, amelyeknek gazdái nem tudják kifizetni a kezeléssel járó költségeket.

Az állatklinikán hetente többször látnak el ingyen sérült, beteg vagy kidobott állatokat. Előfordult, hogy egy egyedül élő idős asszony szívbeteg uszkárja szorult kezelésre, de mivel gazdája nyugdíjából nem futotta a havi 6000 forintos gyógyszerköltségre, el akarta altatni. Az állatorvos inkább átvállalta a költségeket, a kutya pedig azóta is jól van.

Nem szabad hagyni, hogy állatok szenvedjenek, és nem szabad hagyni, hogy a pénztelenség felülkerekedjen egy állat életén - mondta a Független Hírügynökségnek Novák Péter, az Utolsó Esély Állatmentő Alapítvány elnöke. A jótékonyságból elvégzett kezeléseket és műtéteket az erre a célre létrehozott alapítvány számlájára érkező adományokból finanszírozzák.

Akkor is meggyógyítják az állatokat, ha a gazda szégyelli szegénységét és egyszerűen csak a rendelő lépcsőjén hagyja kedvencét. Nem csak a rászorulók kutyáit vagy macskáit gyógyítják meg ingyen, legutóbb például egy balesetet szenvedett, gerincsérült őz került be a kórházba.

Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását