2024. április 29. - Péter

Meglepetés a Bajnokok Ligájában

Az olasz labdarúgó-bajnokságban csak vergődő AC Milan szerdán a Bajnokok Ligájában könnyedén nyert az addig veretlen ukrán Sahtar Doneck ellen, így átvette a vezetést a D csoportban.
2007. október 25. csütörtök 10:32 - Hírextra

"Az ukránoknál rengeteg támadó szellemű játékos van és ennek megfelelően játszanak, úgy érzem, ez feküdt nekünk, hiszen nagyszerű kontrákat tudtunk vezetni" - mondta a találkozót követően Carlo Ancelotti, a milánóiak vezetőedzője.

Az összecsapáson Alberto Gilardino és Clarence Seedorf is duplázott.

A csoport másik mérkőzésén a Benfica megszerezte első győzelmét az idegenben szinte veszélytelen Celtic Glasgow ellen.

Nagy bajban van az elmúlt szezonban döntős, 2005-ben győztes FC Liverpool: a Vörösök ezúttal a Besiktas otthonában szenvedtek 2-1-es vereséget és mindössze egyetlen ponttal szerénykednek az A csoport végén, amelyet a továbbra is az - ezúttal a Portóval ikszelő - Olympique Marseille vezet.
"Most már számolgatnunk kell, de úgy gondolom, hét ponttal már tovább lehetne jutni a csoportból" - nyilatkozta Rafael Benitez, a Liverpool vezetőedzője.

A B csoportban a Chelsea a papírformának megfelelően hozta a Schalke 04 elleni találkozót (2-0), nem úgy a Valencia, amely talán a forduló egyik legnagyobb meglepetését okozva ugyanilyen arányú vereséget szenvedett a Rosenborg otthonában.

A C jelű kvartettben a Real Madrid a görög Vasszilisz Toroszidisz kiállítása miatt közel nyolcvan percet futballozhatott emberelőnyben, ám a Santiago Bernabeu közönségének még így is izgulni kellett (4-2). A csoport másik mérkőzésén a Werder Bremen a Laziót gyűrt le (2-1).

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását