2024. május 3. - Tímea, Irma

Tatabánya a Tháliában

A tatabányai Jászai Mari Színház új bemutatóit rendszeresen előadja Budapesten is, a Thália Színház Régi Stúdiója ad otthont produkcióiknak - tájékoztatta Tarda Orsolya, a színház sajtóreferense az MTI-t.
2007. december 4. kedd 10:00 - Hírextra
A Boldog ország, avagy ó, azok az ötvenes ének című darab nyitja a bemutatók sorát. A fővárosban szerdán és pénteken látható produkció a boldogságkeresés sokszor reménytelennek tűnő küzdelméről úgy mesél, hogy az ötvenes évek komorsága ellenére humorral és játékossággal eleveníti fel a boldogulást kereső emberek hétköznapjait.

A korabeli slágereken alapuló másfél órás darabban Egyed Attila, Gecse Noémi, Niklai Judit és Tóth Zoltán előadásában csaknem harminc dal csendül fel zongora- és harmonikakísérettel.

Olyan örökzöldek, mint a Kétszer kettő néha öt vagy a Csak a szépre emlékezem mellett elhangzik a Van egy kis Csepelem, a Troli-trolibusz és az Engem a rumba döntöget romba kezdetű dal is.
A Jászai Mari Színház következő budapesti bemutatóján, január 10-én Valentin Katajev A kör négyszögesítése című darabját láthatja a közönség Nagy Mari és Honti György főszereplésével, Koltai M. Gábor rendezésében.

A harmadik premier van Gogh szerelme címmel februárban várható, majd a tavasz folyamán mutatják be a Magyar a Holdon című darabot a Thália Régi Stúdiójában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását