2024. április 29. - Péter

Fidesz frakcióülés a költségvetésről és a köztisztasági csomagról

A 2008-as költségvetés vitája, a jövő heti egészségügyi politikai vitanap, valamint a miniszterelnök köztisztasági csomagjáról szóló ötpárti tárgyalások kerültek napirendre a Fidesz pénteki frakcióülésén - mondta a tanácskozást követően a párt szóvivője.
2007. október 19. péntek 15:52 - Hírextra
Az ellenzéki képviselők szerint a jövő évi költségvetés ismét komoly megszorításokat tartalmaz és jelenlegi formájában tovább mélyíti a szociális válságot.

Szijjártó Péter ismertette a frakció döntését, miszerint Mikola István lesz a Fidesz vezérszónoka a párt által kezdeményezett jövő szerdai rendkívüli parlamenti vitanapon az egészségügyi reform kapcsán.

Répássy Róbert frakcióigazgató tájékoztatta a képviselőket az ötpárti tárgyalások jelenlegi állásáról. Répássy Róbert a Független Hírügynökségnek elmondta: nem született semmilyen döntés a miniszterelnök tisztasági csomagjának pontjaival kapcsolatban, de a témára visszatérnek később frakcióülésen is.

A pénteki frakcióülésen egyébként Orbán Viktor pártelnök nem vett részt.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását