2024. május 3. - Tímea, Irma

A kormányra vár a debreceni tiniolimpia

A 2010-es debreceni ifjúsági olimpia megrendezéséhez elengedhetetlen kormánygaranciával kapcsolatban gyors kormánydöntést szorgalmaznak az MSZP debreceni és hajdú-bihari vezetői - közölte Oláh Lajos szocialista országgyűlési képviselő pénteken az MTI-vel.
2007. október 19. péntek 19:03 - Hírextra
Az MSZP hajdú-bihari elnöke emlékeztetett rá: Debrecen városa megpályázta az ifjúsági olimpia rendezési jogát, amihez kormánygaranciára van szükség. Ezt meg is kérte a város a kormánytól - tette hozzá.
Oláh Lajos tájékoztatása szerint az MSZP helyi vezetői a héten több alkalommal egyeztettek a Miniszterelnöki Hivatalban (MeH), valamint Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszterrel.
A hajdú-bihari szocialisták azt kérték a kormánytól, hogy "rendkívüli gyorsasággal" tárgyalja meg a debreceni ifjúsági olimpia pályázatához kapcsolódó kormánygaranciával összefüggő kérdéseket, ugyanis rendkívül szűk a határidő.
Oláh Lajos tájékoztatása szerint jó remény van arra, hogy a kormány már a szombati ülésén megtárgyalja a kérdést, és pozitív döntést hoz a jelentős debreceni eseménnyel összefüggésben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását