2024. május 18. - Erik, Alexandra

Körözik a pedofilt

Thaiföldön letartóztatási parancsot adtak ki csütörtökön az ellen a kanadai férfi ellen, akinek a kézre kerítésére világméretű hajszát indított az Interpol pedofilia miatt. A 32 éves Christopher Paul Neilt egy 9-éves thai kisfiú megerőszakolásával vádoljá
2007. október 18. csütörtök 12:47 - Hírextra
A kisfiú felismerte a kanadait az Interpol által közzétett fényképen. Ha a férfit bűnösnek találják, akkor 20 év börtönt is kaphat.

A thai rendőrség nyomozást folytat egy 18 éves fiú vallomása ügyében is. A fiú azt állítja, hogy 16 éves korában őt is megerőszakolta a kanadai férfi.

A nemzetközi rendőri együttműködési szervezet szerint a kanadai férfi ázsiai fiúk megerőszakolásáról tett közzé képeket a világhálón. Néhány hete olyan felvételeket töltött fel az internetre, melyeken kambodzsai és vietnami kisfiúkat erőszakol meg. A fotókon saját arcát számítógépes eljárással felismerhetetlenné tette, de az Interpol rekonstruálta a képeket, és nemzetközi akciót indított a férfi azonosítására.

A kanadai eddig Dél-Koreában dolgozott angoltanárként, de egy hete megint Thaiföldön tartózkodik. 2000 óta hatszor járt ebben az indokínai országban.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását