2024. május 2. - Zsigmond

Legyűrtük a lengyeleket

A magyar labdarúgó-válogatott Hajnal Tamás tizenegyesgóljával nyert a Lengyelország csapata elleni barátságos mérkőzésen, Lódzban. Legutóbb 1962-ben győztek a magyarok Lengyelországban. Várhidi Péter szövetségi kapitány együttese a legutóbbi öt mérkőzéséb
2007. október 17. szerda 21:55 - Hírextra

Letámadással kezdtek a lengyelek, a gyors játékra kényszerített magyar futballisták sokat hibáztak. Később csökkentették a tempót a házigazdák, Várhidi Péter szövetségi kapitány csapata is eljutott a vendéglátók térfelére, de komoly helyzetet nem alakított ki. A házigazdák kényelmesen futballozva is megszerezhették volna a vezetést, ha Fülöp nem mutat be két bravúros védést.

A második félidő elején is a házigazdák irányítottak, a 60. perctől azonban egyre bátrabbak lettek a vendégek és három helyzetet is kidolgoztak. A záró negyedórában Hajnal vezető gólja után kitámadtak a lengyelek, több veszélyes ellenakciót vezettek a magyarok, akik a helyzetek alapján megérdemelten nyertek.

"Most kell megőriznünk a szerénységünket, mert talán kijelenthetem, hogy most már tényleg van mire szerénynek lennünk" – nyilatkozta a magyar szövetség hivatalos honlapjának Várhidi Péter szövetségi kapitány. "Szervezetten, összefogottan és eredményesen játszottunk, ez a győzelem újra egy bizonyíték arra, hogy válogatottunk jó úton jár, valóban szép eredményeket érhet majd el."




Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását