2024. május 14. - Bonifác

1300 ember után nyomoznak gyerekpornó-ügyben

Az egyik legnagyobb rajtaütést hajtotta végre a spanyol rendőrség az internetes gyermekpornó-hálózatok ellen. A nyomozók 30 embert vettek őrizetbe és a világ különböző országaiban körülbelül 1300 ember ellen indítottak nyomozást - jelentette be szerdán a
2007. október 17. szerda 21:49 - Hírextra
A nyomozók 81 lakást kutatták át az ország 30 körzetében. Többtucat számítógépet foglaltak le, a gépeken a rendőrfőnök szerint szörnyű, brutális képeket és filmeket találtak. Az ügyben további 1300, a világ különböző országaiban élő ember ellen indult nyomozás - azt egyelőre nem árulták el, hogy mely országokról van szó.

Spanyolországban a gyermekpornó anyagok terjesztéséért akár nyolc év börtön is kiszabható. A spanyol hatóságok néhány hónapja kezdtek nagyszabású razziákba, 66 embert tartóztattak le és 48 millió fényképet, illetve videót foglaltak le azóta.

Múlt hétfőn a francia rendőrség több mint 130 embert tartóztatott le, akiket azzal gyanúsítanak, hogy gyerekpornó-felvételekkel kereskedtek az interneten.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását