2024. május 5. - Györgyi

Nyolcvanéves maratonfutó

Nyolcvanéves a legidősebb tagja a Gyermely Zrt. senior csapatának, amely indul a Bécs-Budapest Szupermaraton 320 kilométeres távján. Az "Öregfiúk" az elmúlt 8 évben szépen bizonyítottak - a senior csapatok versenyében eddig mindig elnyerték az első díjat.
2007. október 16. kedd 21:08 - Hírextra

Október 19. és 23. között 18. alkalommal rendezik meg a Bécsből induló és öt nappal később a Városligetben véget érő Szupermaratont, amelyre idén 9 országból 53 egyéni versenyző és 152 csapat nevezett.

A Gyermely Zrt. kilencedik éve támogatja az esemény legidősebb csapatát, amelynek átlagéletkora meghaladja a 60 évet. Az idén indulók legrégebbi tagja Zsiga János 72 éves tatabányai nyugdíjas bányász. A legidősebb csapattag Ötvös Ferenc 80 éves nyugdíjas szobafestő, aki a napokban a Budapest Maratonon döntötte meg a 80 év felettiek eddigi maratoni csúcsát. Az együttest erősíti még Crisán Márius (52 éves) pedagógus, Langschadl József 53 éves üzemvezető, valamint a 43 éves Recsák Tibor hivatali alkalmazott.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását