2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Hogyan döntsünk világrekordot?

Szombat este 18 óra 24 perc óta új rekordere van a leghosszabb folyamatos élő adásnak. JoNeS, az Abszolút Rádió műsorvezetője, 97.3 órán át szórakoztatta az éteren át az FM 97.3-as frekvenciát választó hallgatókat. Az ötnapos heroikus küzdelmet több rende
2007. október 14. vasárnap 08:35 - Pálfi Rita

Szombat napközben már rendkívül bizakodó volt a hangulat, és ez csak fokozódott, ahogy JoNeS egyre közelebb került az általa kitűzött cél megvalósításához. 18.24-kor óriási üdvrivalgás közepette elhagyta székét melyben a Szelektív Maraton adását készítette.

A stúdióból két vállon vitték ki, az időközben terráriumnak elkeresztelt előtt sorakozó neki szorító és gratuláló emberek közé.

Rengeteg boldog és büszke arc, JoNeS sem tűnik annyira fáradtnak mint az utolsó hajnalokon, de azért elmegy aludni. Közben este kilenc körül megkezdődnek a programok break bemutatóval.

Ki az a Sebestény Gábor?

Az est első fellépője Sub Bass Monster. Az ő koncertje adja meg az alaphangot az ünnepléshez. A rapper zenekarral lép fel, több ismert számát kissé áthangszerelve, új megvilágításban adja elő. És hogy ki Sebestény Gábor? Nem ki, hanem mi. A mássalhangzók szintjén átkomponált dalcím. (Segítség)

Az ütemmogyorók visszatérnek

Csütörtöki koncertjük és pénteki látogatásuk után szombat este egy rövid időre ismét a Beatnuts-é a színpad. A fiúk, ha lehet még lendületesebbek, igaz lényegesen több néző áll előttük, mint első színrelépésükkor.

Legendás hip-hop sztárok a színpadon

JoNeS előkerül a pihenőjéről, hogy felkonferálja az est fénypontját, a Sugarhill Gang-et, akiknek dalával indult el a hip-hop mint stílus világkörüli hódító útjára. Ők sem okoznak csalódást. Nagyon amerikai és nagyon nyolcvanas évek zenéjének a világát varázsolják a Petőfi Csarnok falai közé.

Két kisebb intermezzója is van fellépésüknek. Az első negyedóra múlva a színpadra kérik JoNeS-t és ők adják át neki hallgatói (a JoNeS baráti kör) ajándékát. Ez pedig nem más, mint egy rövid portré sorozat az első pillanatoktól az utolsó másodpercekig.
A második közbeékelt program egy rögtönzött táncverseny volt, a fiúk felhívtak a színpadra öt-tíz nem túl szégyenlős táncos lábú embert. Közülük választották a győztest, a szó szoros értelmében vett közfelkiáltással.

A koncert után DJ Grand vette gondjaiba a szórakozni vágyókat. A rádiós rekord most már JoNeS-é és az Abszolút Rádióé, mely az egyetlen képviselője a fekete zenei kultúrának Magyarországon.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását