2024. május 13. - Szervác, Imola

Rádióműsort vezet Paul McCartney és Gwen Stefani

Sir Paul McCartney és Ozzy Osbourne, a rock egyik fenegyereke is lemezlovas-közreműködője lesz a londoni Radio 1 "Legends" című, hétfőn kezdődő sorozatának. Ezt a programot az állomás alapításának 40. évfordulójára indítják.
2007. szeptember 14. péntek 11:23 - Hírextra

Nemcsak ők ketten, hanem velük együtt összesen tíz híresség vezet majd zenés műsorokat a most induló programban. Valamennyien olyan zenékkel szórakoztatják a hallgatókat, amelyek különösen nagy hatással voltak rájuk, inspirálták őket. Paul McCartney mindjárt az első adás házigazdája. 

A tovább lemezlovasok között lesz Noel Gallagher az Oasisből, a Debbie Harry, a Blondie hirtelenszőke "frontasszonya". Műsort vezet az Arctic Monkey együttes, a rövidesen Budapesten is látható-hallható Gwen Stefani, Dave Grohl, a Foo Fighters szólistája és Paul Weller is.

A beharangozó szerint McCartney műsorában Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis, a Rolling Stones és természetesen saját régi dalai, egyszóval kedvenc lemezei közül válogat majd. Azt nem lehet tudni, hogy Paul a saját dalokat a Beatles-korszakból, vagy saját szólópályafutása időszakából válogatja-e.

A Radio 1 jublieumi adássorozatát szeptember 17. és 28. között bonyolítják a sztárzenészekkel. Természetesen a mai lemezlovasok is helyet kapnak a programokban, együtt is "kevernek" majd a sztárvendégekkel.

A Radio 1 1967. szeptember 30-án sugározta első műsorát, az első adások házigazdái - mert akkor még inkább így nevezték őket - Chris Moyles és Tony Blackburn voltak. 

A híres brit rádióállomás történetét egy válogatásalbummal is igyekeznek emlékezetessé tenni. Az elmúlt negyven év dalaiból készítenek feldolgozásokat, amelyek előadói között lesz a Kaiser Chiefs, Amy Winehouse és Robbie Williams is. A korong előreláthatólag októberben jelenik meg.
    

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását