2024. március 29. - Auguszta

Harmadánál tart a rekordkísérlet

Második nap: Kedd délután óta tart JoNeS egyedülálló rekordkísérlete a Petőfi Csarnokba költözött stúdióban. 97.3 órán keresztül fog élőben műsort vezetni, sőt már vezeti is. A rocközönös (Pont FM) Médiaribi kedd reggel öt óra óta szintén ébren van, szoli
2007. október 12. péntek 23:51 - Pálfi Rita
Tegnaphoz képest a stúdió gazdagodott egy ne add fel! papirossal, JoNeS-szal pont szemben helyezték el. És reggel óta egy adománygyűjtő ládikát is elhelyeztek az éhező hitelesítők javára.
Látogatást tettünk az orvosi szobában is. Megvolt az első vérnyomásmérés a mai napon: 120/80, pulzus 70. „Tankönyvi”, ahogy az egyik hitelesítő lány fogalmazta meg tömören. Az ügyeletes orvos szerint is biztató az eredmény. Tízkor jön a következő egészségügyi kontroll.



Fellépők
Október 11. csütörtök:

22:00 Vinyl Warrior
23:00 Revolution & Döme
Éjfél Beatnuts (Koncert)
01:00 Dj Zefil & Dj Nadir

Október 12. péntek:

22:00 Hősök
23:00 Fankadeli
Éjfél Mc Gőz
01:00 A DJ Verseny 3 győztese

Október 13. szombat:

21:00 Break bemutató
22:00 Sub Bass Monster (nagy zenekarral)
23:20 Break bemutató
Éjfél SugarHill Gang
01:00 JoNeS & Dj Grand
A mai ügyeletes szerint egyébként a péntek este lesz a kritikus, és rengeteget lendíthet a műsorvezető állapotán az állandó jelenlét és a buzdítás.

Fültanúk állítása szerint ma délután volt egy kisebb holtpont, de ebből érkezésemkor semmi nem tapasztalható. Illetve mégis. JoNeS most már papucsban folytatja! És ütős sárgarépa fehér csoki párost is láttam a kezei között. A hat, műsorvezető előtt található képernyő egyikén folyik a visszaszámlálás, még 68 óra és meglepő módon 63 perc per pillanat. Hiába, itt most új időszámítás kezdődik.

Kedd estéhez képest kicsit többen vannak a helyszínen, és rendkívül magas az egy emberre jutó fényképezőeszközök aránya, talán két rekordot is dönthetnénk egy csapásra.

A rekordot a tanúkon kívül hivatalosan is figyelemmel kísérő Sebetyén István is járt újra a helyszínen, kora reggel. Egyébként az első hivatalos szünetről JoNeS megfeledkezett. Így 2 szünetet tartott eddig csak.

A következő hajnali egykor lesz. A DJ verseny ma este 7-től folytatódik, JoNeS újra kiemelte, hogy a verseny célja nem afféle „sztár DJ-k” felfedezése. Inkább visszatérés a lemezlovas, szórakoztató hagyományokhoz. Üvegkalitkán innen és túl időnként elindulnak a kezek és a lábak, zenére. Sőt vannak hajrázós versenyzők is.

Szerephez jutott a rögtönzés is, a stúdióban tartózkodók számára külön kívánságműsort szervezett JoNeS, mivel az egyik versenyző nem tudott az előre tervezett időpontban megjelenni.

Holnap estétől fellépőkkel és break versennyel tarkítva folyik tovább a szenzációs rekordkísérlet. Gondolom mindenki számára újdonság, hogy a műsort a 97.3-as frekvencián, illetve interneten a www.radiovan.hu oldalon lehet figyelemmel kísérni. Ezenkívül élőben az 1146 Budapest, Zichy Mihály út 14. szám alatt azaz a Petőfi Csarnokban.

Első nap:

A kezdeti órákban minden megtalálható az internet kávézóból stúdióvá alakított helységben. Ventillátorokkal hűtik a forró hangulatot, van gyerek és kutya is, amivel a mondás szerint bármit el lehet adni. Ám a mai estétől egészen vasárnap hajnalig JoNeS és a zene a főszereplők. A maratoni adás elején uralkodik a közönségtalálkozó hangulat, a különböző szervezők, szurkolók, DJ-k ki-be járkálnak az internet kávézóból rögtönzött stúdióba. Beindulnak a webkamerák, a chat, sőt az első két órában betelefonáló hallgatók is buzdítják a műsorvezetőt.



Este 7-től kezdetét veszi a DJ verseny is, 15-en küzdenek a közönség kegyeiért és a péntek éjjeli fellépési lehetőségért. Szavazni a www.radiovan.hu oldalon lehet a lemezlovasokra. Külön szimpatikus, hogy nem kritizálják egymást a versengés résztvevői.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását