2024. április 30. - Katalin, Kitti

Fotóművészünk pucérkodni szeretne a címlapokon!

Közismert művészünk, Marjai Judit már többször is készített magáról erotikus képeket, de szívesen megmutatná magát az egyik férfimagazinban is, viszont nem akárhogyan!
2009. június 18. csütörtök 11:10 - HírExtra
A híres fotóművész, Marjai Judit szívesen megszabadulna ruháitól az egyik férfimagazin kedvéért, de hozzátette: csakis nemes célból. Az állatok védelmét tűzte ki céljául, értük még meztelenre is vetkőzne. Amúgy sem áll tőle messze a vetkőzés, ugyanis magáról már több erotikus fotósorozatot is készített.

A napokban is világot látott egy-két pikáns kép, amiket a saját otthonában készített egyik barátnője segítségével. Judit beállította a fényeket, és a gépet, majd mikor elkészült akkor csak barátnője kezébe nyomta a gépet.

Állítólag kapott már korábban felkérést az egyik magazintól, de nemet mondott nekik a fotóművész.

Vetkőzne, de nem akárhogy

- Kilencven százalékban nemet mondok az ilyen felkérésekre, mert félek, hogy nem lenne pozitív a társadalmi megítélése. Mit keres egy kétgyermekes asszony ruhátlanul egy férfimagazinban? Vajon mit üzennék ezzel? – elmélkedett Judit.

Viszont, ha egy jó ügyet szolgálhatna vele, akkor biztosan igent mondana. Azzal érvelt, hogy külföldön sok híresség azért vetkőzik le, hogy egy nemes ügy érdekében kiálljon, mint például az állatkínzás ellen. Az öncélú magamutogatáshoz nem fűlik a foga.

- Ha most csinálnának aktfotót rólam, szerintem jobban nézne ki, mint az, ami húszéves koromban készült. Ez persze a kemény testedzés, és a megfontolt táplálkozás eredménye. – tette még hozzá Judit.

Nincs kétség afelől, hogy ez afféle felajánlás, mármint most már nyugodtan lehet bombázni Juditot a felkérésekkel, mert a követelései elhangzottak, már csak teljesíteni kell őket. Az biztos, hogy lenne mit megmutatnia.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását