2024. március 29. - Auguszta

Hip-hop egyenesen New Yorkból

Folytatódik JoNeS rekordkísérlete, a 97.3 órás élő rádiós műsorvezetés. Ma reggel kicsivel 10 óra előtt megérkeztek a mai este fellépői, a Beatnuts zenekar és 10-től élő interjúval gazdagították az élő adás műsorát. A fő témák természetesen a rekordkísérl
2007. október 12. péntek 23:54 - Pálfi Rita

Akik addig nem bírnak várni, azoknak néhány részlet, összefoglaló, hogy mégis miről folyt a csevely a kihelyezett stúdióban Psycho Les (Lester Fernandez) és Ju-Ju(Jerry Tineo) társaságában. Az interjút Pinke Attila készítette.

Értelemszerűen a kezdőtéma a fantasztikus rekordkísérlet és az Abszolút Rádió volt. Nagyon jó dolognak tartják a rádiót, örülnek, hogy van képviselete a fekete zenének Magyarországon is.
JoNeS-t maximálisan támogatják és biztatják, egészen a rekordkísérlet végéig maradnak, csak október 14-én mennek tovább.


A webkamerák láttán új ötletet is adtak JoNeS-nak: feldobhatná a rekordkísérletet és az élő adást avval, hogy minden órában megszabadul egy ruhadarabtól, így a végére már teljesen meztelenül ülne a mikrofon mögött.

Ezek után a ma esti fellépésről volt szó, a hip-hop kialakulásáról és arról, hogyan indult a nyolcvanas években. A srácok ugyanis ennek a könnyűzene-történeti folyamatnak szem és fültanúi voltak.

Ami még aktualitás, hogy jövőre jön ki az új albumuk, az első kislemez róla az év vége felé jelenik meg. A készülő albumról még annyit árultak el, hogy minden egyes dalt úgy készítenek, minthogyha kislemez lenne. Nem az a cél, hogy csak két jól sikerült kislemezen is kiadott dal miatt vegyék meg az albumot.

Eddigi karrierjük során több más előadóval készítettek közös felvételt. A kérdésre, hogy melyik közös munkájukra a legbüszkébbek, a 2000-ben elhunyt Big Pun neve hangzott el elsőként.


Két hallgatói kérdés is volt:

Dolgoznának–e együtt magyar hip-hop előadókkal? A srácok kifejezetten pozitívan válaszoltak, miért is ne, nagyon jó lenne valamilyen együttműködés. Ők egyébként producerként indultak és spanyolajkúakkal is dolgoznak együtt.

Az egyik hölgyhallgató megkérdezte a srácoktól, mi a véleményük a magyar lányokról. A fiúk még csak most érkeztek és először járnak Budapesten. Így a válasz érdemi része annyi volt, hogy minden lányt szeretnek, szóval lányok, gyertek az éjfélkor kezdődő fellépésre. A Beatnuts fantasztikus show-t ígér a mai estére.

A zenekar tagjai szimpatikusak: lazák, a hosszú repülőút és az időeltolódás ellenére jó kedélyűek voltak. Ami meg a beszédet illeti, az interjú alatt csak úgy repkedtek a júnóvatájmín-ek. Ha értitek mire gondolok.

JoNeS ma délután érkezik rekordkísérletének félidejéhez.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását