2024. április 28. - Valéria

Karambolok ittasan

Két óra alatt kétszer is ittasan karambolozott egy férfi Zalaegerszegen, pedig közben már eljárás indítottak ellene. Először egy másik autót tört össze, másodszor már saját magát is.
2007. október 11. csütörtök 19:12 - Hírextra

A Zala Megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 34 éves férfi szerda délután nekikoccant egy másik személyautónak. Egyik autóban sem sérült meg senki.

A rendőrök a baleset okozójával megfújatták a szondát, majd annak jelzése miatt vérvételre is előállították. Közben az is kiderült, hogy a férfinak korábban már bevonták a jogosítványát, ráadásul a kocsijának lejárt a műszaki érvényessége.

A rendőrök az ittas vezetőt a vérvétel után elengedték, de alig két órával később ismét találkoztak vele. A korábbi eljárással nem törődve a férfi újból kocsiba ült, de nem jutott messzire, mert egy útkereszteződésben nekiütközött egy vasoszlopnak. A balesetben nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Most kétszeresen is felelnie kell felelőtlen viselkedéséért.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását