2024. július 24. - Kinga, Kincső

Madonna 120 millió dolláros üzletre készül

Madonna közel áll a szakításhoz eddigi kiadójával, a Warner Bros. Recordsszal, mert a Live Nation koncertszervező cég 120 millió dollár értékű szerződéssel csábítja magához - a küszöbönálló megegyezésről a Wall Street Journal honlapja számolt be hiteles f
2007. október 11. csütörtök 19:16 - Hírextra

A kiszivárgott hírek szerint Madonna készpénzben és részvényekben kapja meg a kialkudott összeget a Live Nationtól, amely cserébe három stúdióalbumának forgalmazását, koncertturnéinak szervezését, valamint a merchandise eladásokat és a névhasználati jogot nyeri el.


A szokatlan feltételeket felvonultató szerződés is egyik jele a zeneiparban zajló forradalmi változásoknak. A lemezkiadók élet-halál harcot vívnak a talpon maradásért az internetes konkurencia és a kalózkiadványok dömpingje miatt. Közben az iparág egyéb játékosai is igyekeznek nagyobb részesedést kicsikarni maguknak az üzletből.


A 49 éves énekesnő karrierjének kezdete, az 1983-ban megjelent első Madonna-lemez kiadása óta dolgozik a Warner Music Group Corporationnel. Szerződéses kötelezettsége még egy új stúdió CD-ről és egy válogatáslemezről szól.

A Warner megerősítette, hogy igazak a Madonna tárgyalásairól szóló híradások, ám más jelentések szerint a lemezkiadó is ringbe szállt és egy külső partner (az InterActiveCorp) bevonásával hasonló ajánlattal küzd a popsztár megtartásáért - írta a Wall Street Journal.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását