2022. szeptember 28. - Vencel

Besétált a csapdába a sorozatbetörő

Sikeresen állított csapdát a rendőrség egy záhonyi lakást sorozatosan dézsmáló tolvajnak; az elfogott 23 éves ukrán állampolgárságú, de magyar nemzetiségű nő ellen folytatólagosan és üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel.
2010. január 29. péntek 16:18 - HírExtra
A Záhonyban albérlőként lakó nő, mint kiderült, novemberben a sértett család ajtóban felejtett kulcsát eltulajdonította és azzal többször ment be a házba, amikor senki nem volt otthon - mondta Fülöp Gergely szóvivő.

A százados tájékoztatása szerint a rendőrök azt valószínűsítették, hogy valaki a lakókörnyezetből egy elhagyott kulccsal jár be lopni a lakásba, ezért pénteken csapdát állítottak.

A záhonyi kapitányság munkatársai lesben álltak a lakásban, míg a család tagjai pedig nagy feltűnőséget keltve távoztak otthonról. Pár perc múlva fordult is a kulcs a zárban, egy fiatal nő ment be a lakásba, akit azonnal elfogtak.

A magyar nemzetiségű, ukrán állampolgár négy alkalommal összesen 45 ezer forintot és 160 ezer forint értékű arany ékszert lopott el a lakásból.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását