2024. április 19. - Emma

Már a neten a legendás rajzfilm folytatása

Felkerült a világhálóra a Macskafogó 2 - A sátán macskája előzetese. A készülő rajzfilm képi és zenei világa huszonegyedik századi, Grabowski pedig kortalan örökifjú, derül ki a a rövid előzetesből. A rajzfilm premierje december 20-án lesz a hazai mozikba
2007. október 10. szerda 16:59 - Hírextra
Hagyományos rajzfilm lesz a Macskafogó 2 - A sátán macskája - mondta el érdeklődésünkre a film producere. Az előzetes néhány jelenetéből is látható, hogy a film készítői sok mindent megőriztek a 21 évvel ezelőtti első rész hangulatából, ugyanakkor a Macskafogó 2 huszonegyedik századi képi világot tükröz, tette hozzá Salamon Eszter. Az pedig már a rövid ajánlóból is kiderül, hogy a kultuszfilmmé vált Macskafogó kedvenc karakterei visszatérnek a második részben.

Aki megnézi az előzetest, láthatja, hogy Grabowski nem sokat öregedett. Salamon Eszter nem árulta el, hogy az első film főhősének emberfeletti, helyesebben szólva, egérfeletti tulajdonságai, teszik-e Grabowski-t kortalanná, vagy valami más titok lappang kortalansága mögött.

Még egy újdonsággal rukkoltak elő a Macskafogó 2 készítői. Felkerült a film honlapjára a világ legnépszerűbb számítógépes játékának - Texas Hold'em Póker - Macskafogós változata is. Bárki kihívhatja egy kiadós pókercsatára Safraneket, Lusta Dick-et, Moloch-ot vagy éppenséggel Grabowskit. A játékos kedvűek csak annyit kell tenniük, hogy rákattintanak a www.macskafogo.net oldalra.

A macskafogó 2 - A sátán macskája című film előzetese pedig két helyen is elérhető. A www. macskafogo.net, illetve a: http://www.youtube.com/watch?v=jL4059JjVcw oldalon.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását