2024. május 4. - Mónika, Flórián

Malina Hedvig három pokla

Mindenféle megfordult a fejében, végül maradt, mert úgy látja, megfutamodásként értékelték volna, ha elköltözik Szlovákiából, és soha nem mosták volna le róla, hogy hazudott, és kitalálta a tavaly augusztusi támadást - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Malin
2007. október 7. vasárnap 08:17 - Hírextra
A támadás óta eltelt időben - egy neves szlovák pszichiáter segítségével - a teljes gyógyuláshoz vezető útnak már legalább kilencven százalékát megtette - mondta el a lány a lapnak. Szavaiból azonban kiderül, hogy megverése következményeként letett arról, hogy eredeti terveinek megfelelően tanár legyen, mert nem tudná elviselni, ha a gyerekek a történtekről beszélnének. Pszichológusa szerint Malina Hedvig háromszor járta meg a poklot: megtámadásával, majd a rendőrség nyomásgyakorlásakor, végül akkor, amikor barátja lakásában készítettek fényképeket ismeretlen behatolók.

A megtámadása háttereként megjelenő nacionalizmusról Malina Hedvig elmondta, hogy Szlovákiában is és Magyarországon is vannak szélsőségesek, de ezek csak akkor mutatkoznak meg, ha támogatást kapnak a politikusoktól. Sajnos, itt is, ott is vannak olyan politikusok, akiknek a nacionalizmus üzlet, azaz éltető elemük - fogalmazott a lány. Mindehhez hozzátette, hogy ő maga szlovák fiúval él együtt, és közvetlen környezetében egyáltalán nem tapasztal gyűlöletet a két nép között.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását