2024. május 2. - Zsigmond

Alonso többet érdemel

A kétszeres Forma 1-es világbajnok, Fernando Alonso élesen bírálta csapatát szombaton a sanghaji futam időmérő edzése után. A pilóta azt mondta spanyol újságíróknak, hogy sokkal többet várt csapatától, mint amennyit kapott tőlük. Hozzátette: a McLaren-Mer
2007. október 7. vasárnap 08:24 - Hírextra
Két világbajnoki címmel érkeztem hozzájuk, keményen dolgoztam - fogalmazott Alonso, majd emlékeztetett arra, hogy tavaly a csapat még a dobogóra jutásért küzdött, idén pedig nagy valószínűséggel világbajnoki címet szerez. "Ehhez képest ahogy bánnak a versenyzőkkel, az nem túl jó"- fakad ki Alonso.

A pilóta élesen bírálta Ron Dennis csapatfőnököt is is. Alonso szerint Dennis-t terheli a felelősség azokért a botrányokért, amelyekbe az istálló keveredett.

Alonsót még két évig szerződés köti a McLaren- Mercedes csapatához. A sportoló ugyanakkor azt mondta: nem tudja mi lesz jövőre. Van tíz csapat, amely érdeklődik utánam- tette hozzá a versenyző.

A vasárnapi Sanghaji Nagydíjon a negyedik helyről indulhat Fernando Alonso. Az első rajtkockát csapattársa, Lewis Hamilton szerezte meg az időmérő edzésen.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását