2024. május 18. - Erik, Alexandra

Elütötte és otthagyta a halott férfit

Életét vesztette egy 51 éves férfi, amikor feltehetően vasárnap hajnalban elütötte egy személygépkocsi az 5-ös úton Balástya közelében, a jármű vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.
2007. szeptember 30. vasárnap 16:04 - Hírextra
A kisteleki rendőrségre reggel érkezett bejelentés arról, hogy egy halott férfit találtak az 5-ös út mellett Balástyától egy kilométerre - mondta M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A szemle megállapította, a férfi halálát közlekedési baleset okozta. Az elsődleges adatok szerint a férfi a hajnali órákban gyalog tartott Szeged irányába, amikor egy Budapest felé tartó személygépkocsi elütötte - közölte a százados.

A helyszínen talált nyomokból a rendőrség megállapította, hogy a gázoló régebbi gyártmányú, piros színű gépkocsi jobb oldala megsérült, s a tükre is letört - tette hozzá.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik információval rendelkeznek a baleset körülményeiről. Az ügyben ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztásának bűncselekménye miatt indult eljárás - tudatta a sajtóreferens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását