2021. január 16. - Gusztáv

Verekedéssé fajult az ünneplés

Családi ünneplés fajult verekedéssé csütörtök délután Székesfehérváron, egy házban. Egy tartozás meg nem adott kamatai miatt támadtak rá egy férfire vascsövekkel, baseball-ütőkkel és fém kardokkal.
2011. február 4. péntek 12:58 - HírExtra
Családi ünnepi összejövetel fajult tömegverekedéssé csütörtökön, nem sokkal dél után, Székesfehérváron, a Várkörút egyik házában. Az ünnepelt épp az udvari mosdóba ment, amikor a kertben lévő másik lakásban élő család tagjai vascsövekkel, fém kardokkal, baseball-ütőkkel és gázspray-vel támadtak rá a férfire, mert unokatestvére nem adta meg tartozásának kamatait. A
megtámadott férfi családját a másik család egy tagja bezárta a lakásba, ezért nem tudtak rokonuk segítségére sietni, ezért ők értesítették telefonon a rendőrséget.

A brutális fegyverek ellenére a megtámadott férfi könnyebb sérüléseket szenvedett, ellenben a támadók közül egy férfi eltörte karját, mert betörte a lakásajtó üvegét. A rendőrök előállították mindkét család tagjait, de a kihallgatások során egymásnak ellentmondó vallomások nehezítik
az ügyet. A csoportos garázdaság miatt indított eljárásban a székesfehérvári rendőrök járnak el.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását