2024. május 18. - Erik, Alexandra

Giuly keze megpecsételte a Rómát

A Roma közel hetven percet emberhátrányban játszott az Inter elleni rangadón, így nem meglepő, hogy a bajnok simán, 4-1-re nyert Rómában. A két gárda a várakozásoknak megfelelően nyíltsisakos küzdelmet folytatott, ám az első fél órában egyik csapat sem tu
2007. szeptember 30. vasárnap 15:57 - Hírextra
A 28. percben aztán nagy bajba került a Roma: egy saját szögletet követően elvesztett labda után Giuly kiszolgáltatott helyzetbe került a csapata gólvonalán, a francia a kapuba tartó labdát kézzel hárította. Giuly piros lapot, az Inter büntetőt kapott. Ibrahimovic kis szerencsével a jó irányba vetődő Doni kezei alatt a bal alsóba lőtt, ezzel vezetett a szünetben a bajnok.

A második félidőben Perrotta használta ki az Inter védelmének hibáját, és nagy meglepetésre az 53. percben egyenlített. Három perc múlva egy Doniról kipattanó lövést Crespo lőtte a kapu közepébe. A 60. percben Cruz távolról vállalkozott, Doni előtt megpattant a labda, a római kapus nem tudta védeni a rövid oldalon besurrant lövést, amellyel gyakorlatilag eldőlt a meccs. A kegyelemdöfést nyolc perc múlva Cordoba adta meg, aki egy beadás után tisztán fejelhetett a hosszú oldalon. A kiállítás miatt gyorsan eldőlt a rangadó, a Roma tíz emberrel nem volt képes megállítani a bajnokot.(samsungsport)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását