2024. május 4. - Mónika, Flórián

Vadai szeretne javítani

A honvédelmi tárca a hódmezővásárhelyi és a többi alakulatnál is keresi a lehetőségeket az élet- és munkakörülmények javítására, a fejlesztésekre - jelentette ki Vadai Ágnes (MSZP), a Honvédelmi Minisztérium államtitkára szerdán Hódmezővásárhelyen.
2007. szeptember 26. szerda 11:54 - Hírextra

A honvédelmi tárca számára rendkívül fontos a hódmezővásárhelyi alakulat, fejlesztése az anyagi források függvénye, melyhez a minisztérium keresi a megoldásokat - mondta a politikus Lázár Jánossal, a parlament honvédelmi bizottságának fideszes elnökével, az alföldi város polgármesterével folytatott megbeszélését követő sajtótájékoztatóján.

Az államtitkár közölte, látogatása része a honvédségi alakulatoknál tett országos körútjának, ahol személyesen találkozik a katonákkal és elöljárókkal, megismerkedik problémáikkal és azokkal a területekkel, melyeken lehet javítani.

Vadai Ágnes hangsúlyozta, a honvédelem ügyében az elmúlt öt évben nagyon komoly szakmai viták voltak, de az alapvető kérdésekben, a missziós tevékenységben mindig sikerült megállapodni.
Lázár János elmondta, az önkormányzat és a honvédelmi tárca között megállapodás született arról, hogy a város az egykori tiszti klub épületét ingyenesen megkapja az államtól.

A polgármester hozzátette, az önkormányzat létesítményhasználattal és más támogatásokkal segíti a honvédség és a társadalom kapcsolatának erősítését.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását