2024. március 29. - Auguszta

Mégsem hallgatják meg Gyurcsányt?

Újságírói találgatásnak minősítette Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun megyei Főügyészség helyettes vezetője, hogy ezen a héten kihallgathatják a Zuschlag-ügyben Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. Zuschlag János szocialista politikust múlt hét szerdán vették őri
2007. szeptember 25. kedd 11:19 - Hírextra
A keddi Magyar Hírlapban az jelent meg, hogy az ügyben valószínűleg több vezető politikust meghallgatnak majd, például az eddigi magyar kormányok ifjúsági- és sportminisztereit, így Gyurcsány Ferencet is, és erre már a héten sor kerülhet.

Szabó Ferenc, a Bács-Kiskun megyei Főügyészség helyettes vezetője a Független Hírügynökségnek kedden reggel annyit mondott Gyurcsány Ferenc kihallgatásáról, hogy a nyomozás jövőbeni eseményeiről nem akar nyilatkozni. Emiatt azt, hogy a miniszterelnököt már ezen a héten kihallgathatják Zuschlag János ügyével kapcsolatban, újságírói találgatásnak minősítette.

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, Zuschlag Jánost az ügyészség múlt szerdán vette őrizetbe és bűnszövetkezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítják. A szocialista politikus és társai a gyanú szerint nem megfelelően használták fel különböző alapítványok pályázatokon nyert pénzeit, nem létező alapítványok számára. A bíróság ezután döntött Zuschlag János előzetes letartóztatásáról, majd ezt másodfokon is megerősítették. A bíróság véleménye szerint ugyanis fennáll a szökés veszélye és kiderült, hogy a politikus befolyásolta a tanúkat - ezt korábban Nagy Erzsébet bírónő mondta el a Független Hírügynökségnek.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását