2024. június 23. - Zoltán

Derüljön ki az igazság Zuschlagról!

A Fidesz számára a legfontosabb az, hogy kiderüljön az igazság, függetlenül attól, hogy milyen magas rangú polititkusok érintettek az ügyben -mondta Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője arra reagálva, hogy Zuschlag Jánost pénteken előzetes letartóztatásba
2007. szeptember 21. péntek 16:22 - Hírextra
Szijjártó Péter szerint Gyurcsány Ferenc és kormánya a demokrácia mezsgyéjén kívül állomásozik, és az MSZP komoly küzdelmet vív a jogszabályokkal. Az ellenzéki poltitikus a Tocsik ügyhöz hasonlította a Zuschlag ügyet, amelynek szálai Gyurcsány Ferenc dolgozószobájáig vezethetnek, de emlékeztetett arra is, hogy Juhászné Lévai Katalin szocialista poltitikus menetelmi jogának felfüggesztését is kezdeményezték közokirat hamisítás gyanúja miatt, a pénzügyminiszter volt üzlettársát pedig 3,5 év szabadságvesztésre ítélték.

Zuschlag János szocialista politikus és társai a gyanú szerint nem megfelelően használták fel különböző alapítványok pályázatokon nyert pénzeit, nem létező alapítványok számára igényeltek állami támogatásokat. Az alapítványok pénzének nagy részével nem tudtak elszámolni. Zuschlagot szerdán az ügyészség őrizetbe vettte, pénteken, 30 napra, a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügyészség bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy kárt okozó csalással gyanúsítja.
Forrás: FH
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását