2024. május 21. - Konstantin

Nincs gáz az önkormányzatnál

A kisbéri önkormányzat több intézményében kikapcsolták a gázt, mivel több hónapos egyeztetés után sem egyenlítették ki a szolgáltatás ellenértékét - tudta meg az Égáz-Dégáz Zrt. kommunikációs igazgatójától hétfőn az MTI.
2007. szeptember 24. hétfő 16:35 - Hírextra

A tartozás értékét az ügyfelek személyiségi jogainak védelmében nem árulta el Balla Eleonóra, de tudomása szerint a gázszolgáltatás felfüggesztése a városháza mellett iskolát és orvosi rendelőt is érint. Az önkormányzat többszöri felszólításra sem fizetett nekik, illetve nem is kereste velük a megegyezés lehetőségét - jegyezte meg.

Udvardi Erzsébet, a település fideszes polgármestere a tartozás tényét az MTI-nek elismerte, de azt is elmondta, korábban ugyan nem volt lehetőségük fizetni, a szeptemberi helyi adóbevételekből azonban már kiegyenlítették a számlákat, ezért kedden mindenhová visszakötik a gázt.

A polgármester által közölteket nem tudta megerősíteni az Égáz-Dégáz Zrt. kommunikációs igazgatója. A társasághoz hétfőig nem érkezett befizetés a kisbéri önkormányzattól, ezért nem is tervezik a szolgáltatás keddi újraindítását - mondta el Balla Eleonóra.

Az ügyet Keleti György, a környék MSZP-s országgyűlési képviselője is szóvá tette már a kistérség internetes fórumán. A képviselő a fórumra írt bejegyzésében arról is beszámolt, hogy elsőként egy orvosi ügyeletet ellátó társaságnak tűnt fel, hogy nincs náluk gázszolgáltatás.

Az Emergency Service Kft. rendszeresen fizette a városigazgatóság részszámláit, ennek ellenére most őket is kikapcsolták az ellátásból - mutat rá bejegyzésében a történtek egyik kárvallottjára a képviselő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását