2024. május 28. - Emil, Csanád

Még mindig Ronaldinho nélkül

Ronaldinho, az FC Barcelona brazil labdarúgója a szombati, Sevilla elleni rangadót követően a szerdai, Real Zaragoza elleni bajnoki mérkőzést is kihagyja.
2007. szeptember 24. hétfő 16:30 - Hírextra

A brazil sztár hivatalosan izomsérülés miatt nem vállalta a játékot a hétvégén, spanyol lapok ugyanakkor kétkedőek, miután kiderült, hogy a péntek éjszakát egy mulatóban töltötte a támadó. Helyi szakírók szerint Ronaldinho megsértődött a korábban őt ért kritikák miatt, a csapat vezetői pedig éjszakai kimaradásáért nem engedték játszani, ám ezt a klub és a futballista testvére is tagadja.

"Annyit mondhatok csak, hogy beszélt Frank Rijkaard edzővel sérüléséről, aki hisz neki. Úgy vélem, ez a legfontosabb" - nyilatkozott az üggyel kapcsolatban Roberto de Assis, a világbajnok szupersztár bátyja, aki egyben menedzsere is.

A Barcelona szombaton nem érezte meg legnagyobb sztárjának hiányát, az argentin Lionel Messi góljaival 2-1-re verte a Sevillát.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását