2024. május 20. - Bernát, Felícia

Szívvel, lélekkel

Aki eljön szeptember 23-án a budapesti Jövő Házába, egy igazi vakáción vehet részt - ezzel a szlogennel csábítja a látogatókat az az egész napos rendezvény, amelynek fő témája a szívbetegségek megelőzése.
2007. szeptember 17. hétfő 15:31 - Hírextra

"A szíved érted dobog minden pillanatban. Köszönd meg úgy, hogy elviszed nyaralni" - ez a másik jelszava a szeptember 23-i rendezvénynek, amelyen az Országos Egészségfejlesztési Intézet munkatársai különböző szűrésekkel és sportprogramokkal várják, korosztálytól függetlenül, az embereket.

Aki bejelentkezik a recepción, kap egy kulcsot és ha szerencsés, a kulcs kinyitja a helyszínen lévő öt kerékpár egyikét.

A parkban lévő tó partján - imitálva a nyári pihenést, amelyre egész évben nagy szüksége lenne a túlhajszolt, stresszes szervezetnek - napágyakat, babzsákfoteleket helyeznek el.

De nemcsak pihenés lesz, hanem futás, gyaloglás, 11-esek rúgása, petang, golf, masszázs és fitneszóra is. Ha valaki feszültnek érzi magát, jógával vezetheti le a felgyülemlett stresszt.
A nap folyamán részt lehet venni ingyenes egészségügyi szűréseken és életmóddal kapcsolatos tanácsadáson.

Bárki előrehozott újévi fogadalmat tehet, amelyet felír egy képeslapra. Ezt a képeslapot a szervezők később postázzák, hogy a sorok íróját a fogadalomra emlékeztessék.

A rendezvényen olyan neves emberek is vonzzák az egészségükkel törődő közönséget, mint Ónodi Eszter, Monspart Sarolta, vagy a késő délutáni koncerteken fellépő Megasztárok.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását